søndag 2. november 2008

Halloweeeen:








Helga har vært morsom. På Fredag dro jeg og Madelen til ski for å ta sol. Var sykt deilig og få litt varme og brunfarge i denne vinterkulden. Så det var deilig senere møtte vi Tiril og Oda og vi dro hjem til Tiril. Lagde oss mat og pyntet oss, og vorset i samme slengen.
Så ble vi henta og dro avgårde til Kråkstad i Ski, drit langt borte fra alt som kalles sivilisasjon. Møtte mange kjente fjes og det var super hyggelig. Litt dårlig musikk da men alt i alt veldig kos.

Igår dro jeg fra Tiril og inn til byen, skulle lønsje med Bijora og hilse på Camilla som hadde ett danseshow på stortinget. Var veldig morsomt og se på. Btw Sorry Boa, men hu klarte og ta t-banen feil vei så hun havna på Grønland, veldig bra:D Sitat:" jeg såå bare sjal overalt". Slikt drama folkens, såå dro vi ned til byporten såå der litt også dro vi til drøbak, overnatta hos bijora og skulle egentlig på konsert, men ble litt seint så vi droppa det.
Idag er jeg på chiller'n har tenkt til å ringe min kjæreste katarina og bare slappe av og kose meg:P Skjekke om jeg har noen lekser eller slike dumme ting...siden jeg har bestemt meg for å være drit god på skolen. Oh my damn Flashback to 10th grade!!