mandag 21. juli 2008

NORA dø!


Ja du tenker, oj litt drøyt kanskje, og det tenker vell Nora og når hun ser dette innlegget, den tafata jævelen.
Jo da jeg som skrev, et så søtt innlegg om henne og hennes crazy familie i siste innlegg.

Takk Nora, for gjestfriheten, som sagt jeg skulle egentlig til arendal den 20 juli, men dagen før, ringer jeg den som engang var min elskede Nora. Og sier forhåpningsfullt Nora, jeg kommer imorra* I min mest entusiastiske stemme. Men i den andre enden blir det stille, og det første jeg hører er det går nok ikke!
Hæ? Kødder du nå utbryter jeg...stum og sjokkert.

Det visste seg nemelig at Nora som den glemske kjerringa hu er, hadde glemt og si ifra om at hun fikk besøk av familie medlemmer i fleng, og at derfor ikke gikk.
Dette hadde vi altså snakket om i flere mnd osv, så kommer denne uventa overraskelsa fra Lundstrøm jenta.....

Jaja jeg skulle egentlig pakke bager og koffert fulle, siden hele familien drar til Danmark imorra. Men takket være pappa,som den tillits personen han er, siden han ikke visste at jeg hadde litt over 80 drita personer i det 145 kvadrat huset mitt. Og hele huset så ut som en festival dagen der på. Så sa han at jeg kunne ha huset for meg selv i en uke og 2000 kroner på konto. Snille snille pappa!!

Så idag har jeg diskutert med mine flotte venner og laget opptil flere eveents på facebook om at denne uka blir det både vors, og flere middager og hageselskap.
Gud, livet er herlig dere. Mens Nora forsatt er i Arendal kan hun dessvære ikke være med....
Sånn kan det gå.

4 sanger som er fabelaktige:
Rihanna-Disturbia
Rihanna ft maroon 5-If I never see your face again
Chris brown-Final Destination
Kanye west ft Chris brown-Down