tirsdag 13. mai 2008

Om tre dager:

Skal jeg i bursdag til min kjære Camilla, jeg og helle er invitert og vi skal til drøbak, spise digg mat og bare kose oss.
Grunnen til at hun bare har med to stykker er fordi hu hadde en kjempe fest på beito, men ble vi invitert å nei du:P
Men ikke misforstå grunnen var at det ble for mange, og derfor er jeg ganske så takknemelig for at vi får komme til hennes pappa på etterbursdags selskap.
Jeg skal gi deg en fin gave jeg!

Derfor skal jeg til byen, og finne det. Dessuten har jeg fått stipend, men uheldige meg må spare det, til min herlige 8 dagers ferie på stryn. Og jeg som var så heldig og fikk nye twin tip til bursdagen min. Ja jeg skal stå på ski, du tenker kanskje hæ? Ski på sommern gale unge, men jeg vil motsi med og si at, vi står på ski/snowboard oppe på fjellet, noe som vil bli såå fett, haha men jeg er en liten pingle men i vinter, på trysil klarte jeg faktisk 360, haha på bakken. Og når vi kommer ned fra fjellet, ja det vil si at vi camper nede på stranda, med heite snowboard gutter, din emo!


Lørdag:

er det 17 mai, og jeg skal først på familie middag på *tradisjon spisestedet vårt lille herbern på bygdøy* Det kan bli koselig selv om vi ikke har direkte familie folk, mer som venner av mamma og pappa, mens vi er stuck der sammen med dem.
Og de ber oss leke med unger som ble født når jeg begynte på ungdomskolen.

Heldigvis skal jeg videre og inn til drøbak. Nå som jeg har begynt på Frogn vgs er de fleste av vennene mine i Drøbak, derfor vinker jeg farvel med nesodden for godt! Nei jeg kødder generelt, men på 17 mai blir jeg borte, fra halvøya. Da skal jeg gjøre mine vanlige helge aktiviteter.

1. Bade uansett vær, jeg er godværs relgiøs. Så jeg er opptimist, dessuten kan jeg flashe den heite bikinien min jeg kjøpte i london, for 2 uker siden!

2. Etter alle omstendighetene og det sikkert så kaldt i vannet skal jeg, drikke meg brisen, bare for å få igjen varmen.

3. Senere skal jeg sikkert mingle og prate masse, ja jeg er skravlebøtte og jeg liker det, når vi har kommet på dette stadiet er jeg allmost full!

4. Så skal vi sikkert danse, fordi i mine øyne er det no party uten musikk. Musikk skaper stemning, når jeg begynner og shake den delen som lissom skal være rompe, så er jeg på beyond det som kalles full.

5. Da er jeg i en dårlig fase, dette er stadiet du enten er så trøtt at du sovner bare du setter deeg ned, eller i mitt tilfelle der du kaster opp alt!

6. På tide å legge seg,nok en fuktig natt ute. Dette kan bli intressant fordi her er det usikkert, skal egentlig overnatte hos boa, men det ekke sikkert enda. Og Nora har den verste gjesfriheten du kan tenke deg, og tenk at dette er en av mine beste venner.

Men som sagt, hvis været er fint, kan jeg godt sove ute jeg, har gjort før og kan gjøre det igjen.
I'm so wannebe uteligger.

Søndag:

Heldige meg som aldri blir bakfull, kan bare sprette opp og late som sist kveld ikke eksisterte, hvis jeg dreit meg ut med 100 folk som random puplikum.

Jeg vil da, enten våkne opp dagen etter i en herlig seng, eller jeg vil klø ryggen av meg, fordi jeg la meg i gress.

Men nå kan dere sitte og lure på hvor jeg vil havne hen dagen etter? Hvor er det rareste stedet dere har havna i fylla?