torsdag 17. juli 2008

Arendal

På søndag drar jeg til arendal, det skal bli kjempe koselig og besøka Nora gullet mitt, og hennes crazy familie:P hehe

jeg liker crazy det gjør det bedre på en måte, jeg kanke forklare det. Men det gjør det bare bedre. Det er også kanskje fordi jeg er helt crazy sjæl. Det har nok noe med uttrykket like barn leker best.
Uansett turen skal bli fin, har aldri vært i arendal, selv om jeg har hytte i risør. Litt rart og tenke på. Men planene er iallefall klare.

Vi skal kjøre båt og snuse så jeg får sår i underleppa (nora hu snuser ekstremt mye) Og som den svake chicken jeg er, klarer jeg ikke stå imot det sugende presset etter nikotin.
Kall meg gjerne ett svakt menneske men gud, man skal jo få lov til å nyte de gode syndene.

Regler er til for å brytes, dere uvitende nek.
Alkohol selvfølgelig som den evige misbruker'n jeg er. Også selvfølgelig gutter åhh gud gutter. De mest herligste skapningene på denne jord. Og sørlandet er ikke akkurat kjent for å ha ekstremt dårlige gutter heller. Så arendal er topp 5 blant herlige mandige krek by du kan komme over i norge. Jeg kan ramse opp de fem byene. Siden jeg er såå utrolig snill.

1.Kristiandsand-er det ett sted der det kryr, kom deg ditt!
2. Bergen-det er etter eller annet med den dialekten som gjør dem heite!
3. Hemsedal-kom deg dit enten du står på ski/snowboard eller ikke, det er noe med
atmosfæren og de guttene som er der. Gud jeg kunne dødd!
4. Stavanger-Det at det er en av norges fineste byer er greit, og at utelivet er herlig. Men stavanger har sykt mange søte typer og ikke minst snill. Her kan du faktisk finne mannen i ditt liv.Og hvis du er en av dem som liker surfe, kan du finne drømmeprinsen her.
5.Arendal- det er noe med den sørlands idyllen. Uansett seilbåt paradis med heite styrmenn. Er du av typen som liker gutter med solbrun hud og bleket lyst hår og blå øyne du kan drukne iii, kom deg dit idag!