mandag 27. oktober 2008

The boys are back in town.


Jaja men, ny uke, nye muligheter. Helga har vært hipp som happ. litt kos, litt rart. litt skummelt og nervevrakene:S
Enywaaaaaaaaay GUTTER...
Jeg spør meg selv hva skjeeeeeer, er de helt døde av og til. Og skal ikke en hjerne supposed to work? Hva faen er det de tenker på...jeg må av og til sette meg ned å lure på hva dem i helvete driver på med.
Dette virker kanskje som et hat-innlegg eller noe i den duren, ikke misforstå gutter er herlige skapninger, og noen av dem heite som faen.
Men at vi er såå forskjellig når det kommer til tenking,. vi jenter har en tendens til å analysere alt, jeg gjør ihvertfall det. Og tenker på alt mulig og forvirrer meg sjæl til de grader... såå jeg ofte misforstår hva typen egentlig sa?
Også er det den negative siden, åhh han liker meg ikke alt sånn BULLSHIT!!
Jeg er ingen realist, og kun tenker possitivt hvis ting går i vasken, jeg knekker ikke sammen hvis gutten du ville ha, ikke ville ha deg? Greit nok jævlig kjipt. Men såå igjen da er du singel og fri og du finner deg som regel en enda bedre igjen litt senere!!!Osv Uansett en veldig smart gutt ved navn. Eirik Djuvsland.Ung smart herremann. Han sa nemelig at "Positiv tenkning fører til positive handlinger". Noe jeg er sååå enig ii. Og angående gutten ikke vil ha meg, type of things, igjen Bullshit, kanskje det er faktisk du som ikke vil ha han?? Hvis man bestemmer seg for at den gutten skal bli min, pleier det som regel og funke på en eller annen syk måte, hvis du virkelig vil ha han. You know it, when you know it!!!

Forresten dere jævla realister ikke kom og knus drømmer! Greit nok å være ærlig. Men det er dere som regel dere små realister som sitter igjen såra. siden dere tenkte neeeeeei det er bare og gi opp han er ikke intressert. Kutt the crap små djævler.... DET ORDNER SEG(bra sagt Henning, en smart liten gutt fra stryn)